Indkøbskurv  0 Vogn - €0.00
Valutaer:

Forside ::  Retur og udskiftning

Retur og udskiftning


Nem 60-dages retur

Vi er forpligtet til din samlede tilfredshed. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du få fuld refusion af produktprisen og enhver tilknyttet skat inden for tres (60) arbejdsdage efter modtagelsen af ​​varen / varerne.

O modtager enten en kredit mod en udveksling eller en kredit på din betalingskonto, skal du være opmærksom på, at alle afkast og udvekslinger skal være i ny ubrugt eller ubearbejdet tilstand med de originale mærker og klistermærker vedhæftet. Varer, der anses for slidte, brugte, beskidte eller manglende tags, returneres til køberen på deres bekostning, og der vil ikke blive udbetalt nogen refusion. Kvinders badetøj er kun berettiget til retur, hvis sanitetsforingen er plads. Undertøj, Tilpassede og personlige varer kan ikke returneres. Da fortabte returforsendelser er kundens ansvar, skal du sørge for at få et sporingsnummer fra kureren for returforsendelsen.

International Shipping

Vi er stolte af at bruge UPS / DHL / Fedex / TNT / USPS som vores primære transportør. De sender pakker mandag til fredag ​​og i de fleste områder leverer forsendelser på lørdag. Husk, at nogle af vores varer er lavet til bestilling og afsendelse fra alternative varehuse. Sørg for at kontrollere produktdetailsiden for at kontrollere, om dit produkt har en ledetid.

Tilbage
Copyright © 2017 www.euradinfo.eu. All Rights Reserved